logo Van der Woude de Graaf Advocaten

Versterking gezocht!

Van der Woude de Graaf Advocaten is een hecht kantoor met een lange traditie. Wij bieden sinds 1978 rechtshulp aan particulieren en organisaties. Ook op basis van gefinancierde rechtshulp. Wij hebben bijzondere expertise op het gebied van het strafrecht, het vreemdelingenrecht, het sociale zekerheidsrecht en het gezondheids- en gehandicaptenrecht. In die specialismen willen we graag tot de besten in ons vak horen. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en dragen daar niet zelden aan bij. Daarnaast zijn wij actief in onder meer maatschappelijke organisaties en als docent en publicist.

Wij zoeken op korte termijn naar een nieuwe collega die wil toetreden tot onze maatschap. In de eerste plaats zijn wij op zoek naar een civilist (ervaring en interesse op het gebied van het gezondheidsrecht is een prĂ©). Ook geĂ¯nteresseerde advocaten met expertise in een ander rechtsgebied worden uitgenodigd te reageren.

Ervaren advocaten die een plezierige en inspirerende werkomgeving op prijs stellen zijn welkom om bij een kop koffie of een borrel van gedachten te wisselen. Interesse? Neem dan contact op met mr. Matthijs Vermaat via vermaat@woudegraaf.nl.

Contact details

Willemsparkweg 31
1071 GP, Amsterdam

Postbus 76076
1070 EB Amsterdam

tel: 020-676 66 90
fax: 020 - 676 66 95
email: info@woudegraaf.nl