logo Van der Woude de Graaf Advocaten

Advocaten

Van der Woude De Graaf Advocaten heeft een zeer gevarieerde praktijk waarin particulieren, stichtingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven een plaats hebben. De advocaten hebben zich gespecialiseerd. Het motto van het kantoor is echter gebleven: goede rechtshulp tegen een betaalbare prijs.

Van der Woude De Graaf Advocaten is ontstaan uit het Advokatenkollektief Oud–West dat in 1977 werd opgericht als het tweede advokatenkollektief in Amsterdam. Het kollektief telde aanvankelijk 5 advocaten, die zich uitsluitend bezig hielden met de rechtsbijstand aan on- en minvermogenden (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Het doel daarvan was om het recht bereikbaar te maken en te houden voor mensen die geen geld hebben om zelf een advocaat te betalen. Daarbij werd - toen heel modern - kantoor gehouden in het Dirk van Nimwegencentrum aan de Borgerstraat, samen met huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, de wijkpost voor ouderen en een wijkpost van het Bureau voor Rechtshulp.

In 1989 maakte het kollektief zich uit dit verband los en verhuisde onder de nieuwe naam 'Advocatenkantoor Oud-West' naar de Tesselschadestraat. Vanaf dat moment werd niet langer uitsluitend gefinancierde rechtsbijstand verleend. Vijf jaar later volgde de verhuizing naar het huidige kantooradres aan de Willemsparkweg 31 in Amsterdam, waar op dit moment elf advocaten werkzaam zijn.

Contactgegevens

Willemsparkweg 31
1071 GP, Amsterdam

Postbus 76076
1070 EB Amsterdam

tel: 020-676 66 90
fax: 020 - 676 66 95
email: info@woudegraaf.nl