logo Van der Woude de Graaf Advocaten

mr A.C.G. Meijer (Angela)

Specialisaties: Strafrecht en Cassatie

Angela Meijer is gespecialiseerd in het strafrecht, zowel voor meerderjarigen als voor minderjarigen. Daarnaast behandelt zij strafrechtgerelateerde zaken, zoals strafbeschikkingen, transactievoorstellen (ter voorkoming van strafvervolging), omzettingen van gevangenisstraf in taakstraf en problemen rondom de Verklaring omtrent het Gedrag. Ook kunt u bij haar terecht als er een rijvaardigheidsonderzoek door het CBR is opgelegd.

Angela Meijer is een van de oprichters van ons kantoor. Naast haar werk als advocaat is zij werkzaam voor de Stichting Advocaten voor Advocaten (Lawyers for Lawyers). Zij nam in 2006 en 2008 deel aan twee 'fact finding missions' naar de Filippijnen en volgt momenteel processen tegen advocaten in Turkije. Op de website van Advocaten voor Advocaten vindt u meer informatie over deze Stichting.

Angela Meijer is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten. Zij treedt regelmatig op als rechter in de oefenrechtbank voor masterstudenten aan de Universiteit van Amsterdam en is als docent werkzaam voor de OSR.

Neem contact op met Angela Meijer via e-mail: meijer@woudegraaf.nl